Jom Apply Insurans Anda Secara Mudah Online Sahaja! Whatsapp FairuzRamli 0134555888

Sebelum memulakan bicara, saya perkenalkan diri saya. Nama saya Fairuz Ramli. Saya merupakan Konsultan Profesional AIA Public Takaful. Saya personally dapati pakej dan kelebihan AIA Public Takaful adalah yang terbaik ketika ini. Jika anda buat research dan perbandingan, pasti banyak kelebihan di AIA Public Takaful. Saya tidak menjual insurans, saya konsultan anda. Apa tugas konsultan? Saya analisis risiko keperluan insurans anda dan saya cadangkan pelan yang bersesuaian dengan bajet dan keperluan anda.
Salam perkenalan, dan selamat membaca :)

Claim Tuntutan AIA

Cara Claim Tuntutan AIA


Claim AIA ambil masa, hantar segera dokumen untuk diproses. Jangan tangguh
Claim AIA ambil masa, hantar segera dokumen untuk diproses. Jangan tangguh

Sila POS SEGERA (digalakkan guna Pos Laju) kepada saya jika dah dapat dokumen Medical Report (jika ada) dan Resit bayaran daripada Hospital. Ada KERANI akan proseskan segera claim anda. Isi Borang Claim Ini:

    A) Jika Claim sebab anda kemalangan        = Klik <SINI>
    B) Jika Claim sebab anda sakit masuk wad = Klik <SINI>

 * Borang A atau B ni anda isi dan send kat emel saya je [mfairuzramli [@]yahoo [dot] com] ...pantas...kita nak proses anda secepat mungkin kan. Dah ramai customer yang berurusan claim macam ni. Semua puas hati sebab lebih pantas daripada claim di tempat lain yang asyik ding dong sana sini. Tak clear proses macam mana.

Ya, customer saya satu Malaysia buat claim terus Pos Segera kepada saya. Takde hal punya..

Perhatian!

 * Perlu di ingat, bil rawatan dan ubat ubatan boleh claim No Problem. Tapi.....kalau ada kes tertentu dan AIA tak percaya/ ragu ragu/ perlukan Pengesahan Medical Report daripada Doktor bertugas, maka anda perlu MOHON kepada Hospital Panel yang anda masuk (call pun boleh), untuk Mohon Dokumen Medical Report ini. KOS MEDICAL REPORT ditanggung oleh anda dan TAK BOLEH CLAIM. (akan dimaklumkan jika diminta...kalau tak minta, ok jer...claim proses terus...biasanya tak minta)

Pos segera ke:

attn: FairuzRamli (Urusan Claim-Wani)
KN Ikhwan Advisor Group
AIA Premier Office
Level 12 Menara Zenith
Jalan Putra Square 6
25200 Kuantan, Pahang

013-4555888








Copyright © Insurans AIA Public Takaful dan Medical Card Keluarga Murah Designed by azhafizah.com